Miért válassza a Ford alkatrészeket?

Miért válassza a Ford alkatrészeket?

Alkatrész Plusz garancia (garanciális alkatrészek)

Bármely Ford vagy Motorcraft új vagy cserealkatrészt, amely gyártási vagy anyaghiba miatt romlik el, a hivatalos Ford márkakereskedők ingyenesen kijavítanak vagy kicserélnek. Ez a garancia az alkatrész vagy tartozék megvásárlásától számított 12 hónapig, korlátlan futásteljesítményre érvényes, a következők kivételével:

  • riasztóberendezések, tengelykapcsoló szettek, kipufogók és lengéscsillapítók (24 hónap/korlátlan futásteljesítmény)  
  • akkumulátorok, az eredeti alkatrész minőségű kipufogók, gyújtókábel-készletek (36 hónap/korlátlan futásteljesítmény)
  • karosszériaelemek (6 év/korlátlan futásteljesítmény, a Ford átrozsdásodási garanciájának függvényében)

A munkadíjat csak abban az esetben térítjük meg, ha a javítást vagy a cserét hivatalos Ford márkakereskedő végezte el.

Ford csomagolás

A Ford és a Motorcraft által fémjelzett, eredeti csomagolás azt sugallja ügyfeleinek, hogy eredeti, kitűnő minőségű alkatrészeket vásárolnak, melyek megérik az árukat.  Világosan közvetít olyan további előnyöket is, mint a jó tulajdonságok, az egyszerű használat és a csekély kockázat. Másrészről a márkajelzés nélküli csomagolás arról árulkodik ügyfeleinek, hogy Ön nem első osztályú Ford alkatrészeket használ, melyek esetenként még hamisítványok is lehetnek.  

Bár nem garantálhatjuk az eredeti gyári csomagolást minden termék esetében, azonban valamennyi csomagon mindig megtalálható egy biztonsági címke, amely egyértelműen megjelöli a Ford és Motorcraft Prémium Minőségi Alkatrészeket.   

Végezetül, a megfelelő csomagolás biztosítékot jelent arra nézve, hogy az alkatrészek időben, sértetlenül és beszerelésre készen érkeznek – időt és energiát takarítva meg ezzel.

A használat nyomon követése és a weboldal teljesítményének javítása céljából a Webtrends-et használjuk. Hozzájárul ehhez?