Ford Alkatrészek

Ford Alkatrészek

Rengeteg indok szól amellett, hogy Ön és ügyfelei eredeti Ford alkatrészt, Motorcraft alkatrészt vagy gyári felújított alkatrészt válasszanak, amely mindenképp a lehető legjobb a Ford tipusú gépjárműveknek.

A kedvező ártól a biztonságig, a kiváló teljesítménytől a minőségig, az eredeti Ford alkatrész a tökéletes választás a Ford tipusú gépjárművek javítására, karbantartására. Hogy pontosan miért, arról itt olvashat.

Eredeti Ford Alkatrészek


Az eredeti Ford alkatrészeket ugyanolyan szigorú előírások alapján tervezik és gyártják, mint azokat az alkatrészeket, amelyek az új Ford gépjárművekbe gyártáskor kerülnek. Így Ön és az ügyfelei számára a minőség, a teljesítmény és a biztonság maximálisan biztosítva van.


Minőség


A gyári felújított és az eredeti Ford alkatrészek magas minősége garantálja, hogy elsőre illeszkednek, erőltetés, hézagok, vagy vetemedés nélkül. Ez azt jelenti, hogy gyorsabb és jobb javítást végezhet fenntartva a gyárival megegyező minőségű végeredményt.


Teljesítmény


Minden Ford gépjármű egységként lett tervezve és megépítve, ahol az alkatrészek együtt dolgoznak az optimális teljesítmény, üzemanyag-takarékosság és kényelem érdekében. Eredeti Ford alkatrészek használatával ezt a magas követelményt tudja Ön is biztosítani mindezen területeken hiszen az ügyfelek is ezt várják el Öntől.


Biztonság


Az utas- és gyalogosvédelem a Ford elsődleges szempontjai. Így az eredeti Ford alkatrészeket úgy tervezik, gyártják és tesztelik, hogy teljesítsék - sőt akár meghaladják - a vonatkozó biztonsági és homologizációs előírásokat. Eredeti Ford Alkatrészek használatával ügyfeleinek ezt a nyugalmat adja meg az utakon.


Alkatrészek amikben megbízhat


Hogy biztos lehessen abban, hogy ügyfelei részére az általuk megkövetelt minőséget, teljesítményt és biztonságot nyújtja, ahhoz eredeti Ford alkatrészeket kell használnia. Mindíg keresse a jól látható Ford márkajelzést, vagyis a könnyen felismerhető Ford védjegyet.


A megfelelő választás

Eredeti Ford alkatrészeket, szakértő műszaki segítségnyújtást, professzionális értékesítés-támogatást, valamint gyors és pontos kiszállítást, várhat el és kaphat az Ön Ford Alkatrész nagykereskedőjétől minden nap. Tehát válassza mindíg az eredeti Ford alkatrészeket, mert mi pontosan tudjuk, hogy milyen fontos, hogy ügyfele Fordja 100% Ford maradjon.

Motorcraft és gyári felújított alkatrészek


Ahogy a gépjármű egyre idősebb lesz, több törödést igényel, ugyanakkor a tulajdonosa szeretné a költségeket szoros ellenőrzés alatt tartani. A Motorcraft, valamint a gyári felújított alkatrészek - közvetlenül a Márkakereskedőjétől - hasznos alternatívát kínálnak.

A Motorcraft, valamint a gyári felújított alkatrészek magas minőségi elvárásokkal gyártva illetve versenyképes áron, kiváló ár-értéket biztosítanak ügyfeleinek.

Nem számít milyen idős az ügyfele Fordja, segíthet a legjobb állapotában tartani, megőzizni azt.


A használat nyomon követése és a weboldal teljesítményének javítása céljából a Webtrends-et használjuk. Hozzájárul ehhez?