Üzleti eszközökA szükséges támogatás

Üzleti eszközök
A szükséges támogatás

Mi partnerünkként tekintünk Önre, ezért Önnel együtt dolgozva, segíthetünk jobb szolgáltatásokat biztosítani ügyfeleinek, ezzel növelve elégedettségüket. 

Az Ön Ford Alkatrész Márkakereskedője széles választékkal áll rendelkezésre a gyorsan forgó ugynevezett kopó-forgó alkatrészekből, amelyeket alkatrész nagykeresekedőink készleten tartanak. A napi kiszállítás a szabvány és igény esetén egy sürgősségi kiszállítás is kérhető. Azon ritka esetekben, ha esetleg az alkatrész nincs raktáron, a kiszállítás általában másnap megtörténik. 

Ezek a gyors szolgáltatások lehetővé teszik, hogy a lehető leggyorsabban befejezze a javításokat és karbantartásokat, a minimális kényelmetlenséget okozva ügyfeleinek. 

Akkor is hívhat minket, ha szakember tanácsát igényli. Mindemellett versenyképes árakat, vonzó kedvezményeket, visszautasíthatatlan ajánlatokat kínál a törzsvásárlói tagság, amelyek szintén együttműködésünk legértékesebb velejárói.


Valójában, a Ford Partner Club törzsvásárlói tagjaként Önnek mindene meglehet, amire szüksége van egy sokkal versenyképesebb üzlethez - az áraktól az alkatrészeken át a szakmai együttműködésig.

Műszaki információ

A Ford sokféle műszaki információval támogatja Önt:
Tudjon meg többet minden részletre kiterjedő Műszaki Információs Rendszerünkről az Etis-ről, a Ford célszerszámokról és berendezésekről.

A használat nyomon követése és a weboldal teljesítményének javítása céljából a Webtrends-et használjuk. Hozzájárul ehhez?