A klubról

A klubról

A Ford Partner Club egy törzsvásárlói klub a független műhelyek számára, több mint 100 taggal és 5 résztvevő Ford Márkakereskedővel rendelkezik. Törzsvásárló partnerünkként értékeljük a tevékenységét és hisszük, hogy velünk együttműködve építjük üzletét és közösen elégedetté tesszük ügyfeleit.

A Ford Partner Club weboldal a legjobb forrás a legfrissebb Club hírek, információk és ajánlatok tekintetében. Javasoljuk, hogy rendszeresen látogassa meg weboldalunkat, hogy értesüljön a törzsvásárlói Club eseményeiről, történéseíről.

Mit jelent tagnak lenni

A Ford azért alkotta meg tözsvásárlói klubját, a Ford Partner Clubot, hogy a legértékesebb partnereinek további értékes előnyt nyújtson - így segítve őket ügyfeleik jobb kiszolgálásában.

A Ford Partner Club tagjaként a következőkre számíthat:

  • Kedvezőbb kiszállítási feltételek
  • Kedvezőbb kereskedelmi feltételek
  • Műszaki támogatás, ideértve a célszerszám kölcsönzést
  • Ösztönzők és kampányok
  • Rendszeres kommunikációs anyagok
  • Hozzáférés a Ford Partner Club weboldalhoz a Ford Etis-hez és a Ford Ecat+-hoz

Egy értékes kapcsolat

A Ford Márkakereskedője segítségével Ön, mint a Ford Partner Club törzsvásárlója az ügyfeleinek minőségi javításokat és szolgáltatásokat kínálhat. A Ford Márkakereskedője által nyújtott támogatások a következők: szakmai segítség, kedvezményes alkatrész vásárlás, kiszállítás, sürgősségi kiszállítás, kiegészítve bármely műszaki tanáccsal és támogatással vagyis minden olyan amire munkája során szüksége lehet. Ez a nagyszerű szolgáltatás egyszerűbbé teszi ügyfelei magasszintű kiszolgálását.


Belépés a Ford Partner Club weboldalra

Kattintson ide a bejelentkező oldalra jutáshoz

A használat nyomon követése és a weboldal teljesítményének javítása céljából a Webtrends-et használjuk. Hozzájárul ehhez?