GY.I.K.

GY.I.K.

 1. Elfelejtettem a jelszavam. Mit kell tennem?

  Lépjen a szokásos módon be a weboldalra. Itt meg kell adnia a felhasználónevét és a jelszavát, majd kattintson az "Elfelejtett jelszó" gombra. Itt kérésre adja meg az email címét és tagsági számát. Ezt követően pár perc múlva emailen meg fogja kapni új jelszavát.

 2. Hogyan juthatok hozzá még több értékesítés-támogatási anyaghoz?

  Csak vegye fel a kapcsolatot Területi Képviselőjével vagy Ford márkakereskedőjével és ő készséggel ellátja Önt a rendelkezésre álló anyagokkal igénye szerint.

 3. Elvesztettem a tagsági kártyámat. Mit kell tennem?

  Haladéktalanul lépjen kapcsolatba Ford márkakereskedőjével. Elveszett kártyáját a lehető legrövidebb időn belül pótoljuk.

 4. Megszűnhet-e a Ford Partner Club tagságom?

  A tagság bármikor megszüntethető: Ön által, Ford márkakereskedője által, vagy a Ford által.

 5. Hogyan válhatok jogosulttá a különleges kedvezményekre?

  Ön, mint a Ford Partner Club törzsvásárlója a legkeresettebb Ford termékekből kiemelkedő kedvezményekre jogosult a programban résztvevő Ford márkakereskedésben Magyarországon. Az Ön Ford márkakereskedője rendszeresen elküldi Önnek a Kiemelt Termékek szórólapot, hogy tájékoztassa az exkluzív kedvezményekről.

 6. Hogyan tudok belépni a Ford Ecat+-ba és a Ford Etis-be?

  Amennyiben még nincs Ford Ecat+ hozzáférése, csak lépjen kapcsolatba Ford márkakereskedőjével vagy látogassa meg a Ford Ecat+weboldalt

  Kérjük kattintson ide Ford Etis weboldal eléréséhez.

 7. Rendelhetek másik Ford alkatrész kereskedőtől?

  Természetesen igen. A tagsági kártya az exkluzív Ford Partner Club kedvezményeket és egyéb, a tagsággal járó előnyöket azonban csak az azt kibocsátó kereskedőnél biztosítja.

 8. Mi történik, ha nem érem el a célkitűzésemet?

  A területi képviselő kapcsolatba lép Önnel, hogy azonosítsák a kritikus okokat amelyek miatt nem tudja/tudta teljesíteni a célkitűzéseit, és együtt kidolgoznak egy akciótervet, hogy elhárítsák az akadályokat.

A használat nyomon követése és a weboldal teljesítményének javítása céljából a Webtrends-et használjuk. Hozzájárul ehhez?